woensdag 29 oktober 2014

Feest in het Groninger Museum!

20 jaar geleden, wat waren we ertegen, dat idiote gebouw nota bene in onze prachtige gracht! Naast al die deftige huizen! Belachelijk. Wat zijn we er blij mee nu, wat heeft het Groninger Museum ons veel gebracht, veel in kaart gebracht, veel laten zien, ons opgeschud, ons oog gestreeld, ons opgerekt met spannende beelden en installaties, ons in contact gebracht met jeugdcultuur en alternatievelingen, en bij alles was er een verhaal waarvan je rijker werd.
Dus: van harte gefeliciteerd Museum!
En ze hielpen de school en RedLucebert met de restauratie en wat hing het mooi daarboven in het Museum. Nu hangt het (alweer met hun hulp) in Museum Kranenburgh waar het vast de show steelt tijdens de grote Luceberttentoonstelling die 18 november a.s. van start gaat.

http://www.kranenburgh.nl/agenda/event/118/Lucebert-thuis-in-bergen#.VFDXpb4y_gI

Vanmorgen zijn we even langs geweest om de zo behulpzame conservatoren te feliciteren en te bedanken met een bloemetje.



Vrede is eten met muziek gaat in 2015 weer de school in, dan zijn alle verbouwingen in Stadslyceum Werkman achter de rug en krijgt het een prachtige plek in de mediatheek.


En voor wie dit leest: rep je naar het Groninger Museum,waar vandaag feest is van 10-22 uur, met geweldige happenings en een gezellige ongedwongen sfeer, zoals je kunt zien...en dat was dan nog vrij aan het begin van de dag.
O ja, het is Gratis, dat zal veel Groningers goed doen!

Geen opmerkingen: